Djeems brengt een revolutie teweeg in de manier waarop systemen worden gemanaged!

De dienstverlening van Djeems is uniek, wij noemen het zelfs revolutionair. Djeems doet geen concessies aan de kwaliteit. Djeems voert alle denkbare taken uit die nodig zijn om uw netwerk up-to-date, veilig, snel en gezond te houden. Dit alles tegen een vaste zeer lage prijs.

Met Djeems komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en Djeems maakt uw IT beheer schaalbaar en budgetteerbaar. Djeems staat 24 uur per dag tot uw beschikking, de meeste taken voert hij automatisch en op regelmatige basis uit. Djeems houdt van uitdagingen, niets is hem te gek en alles lost hij op binnen afzienbare tijd. De meest voorkomende taken zullen remote uitgevoerd worden en ook op locatie zult u Djeems tegenkomen.

Djeems doet alles om uw netwerkomgeving draaiende te houden. Elke dienst die u maar kunt bedenken hoort daarbij. Mocht hij onverhoopt langer bezig zijn dan gepland is dat uiteraard geen enkel probleem. Alle uren die Djeems voor u werkt zijn afgdekt, zolang het maar te maken heeft met de huidige situatie. Vernieuwing en verbetering valt buiten het contract dat u met Djeems aan gaat. Uiteraard levert Djeems die diensten wel maar hiervoor krijgt u altijd een offerte op maat. Ook hierbij geldt: “geen verrassingen achteraf”.

Djeems staat voor zorgeloze IT binnen uw bedrijf en dat bieden wij op diverse manieren aan. U kunt al uw IT vraagstukken bij Djeems kwijt maar u kunt bijvoorbeeld ook uw eigen IT afdeling door Djeems laten ondersteunen. Djeems kan helpen deze afdelingen te structureren door gebruik te maken van geavanceerde en beproefde technieken, wat leidt tot minder verwerkingsfouten, betere naleving van procedures en meer flexibiliteit bij het beheren van arbeidsintensieve taken binnen uw IT afdeling.

Voor meer informatie hierover kunt u bellen met 0228-565777.

 

Djeems

Bollenmarkt 8g
1681 PJ Zwaagdijk-Oost
Tel.: 0228-565777

 

 

Djeems is lid van ICTWaarborg

Please publish modules in offcanvas position.